Geld lenen – Gemakkelijk kleine bedragen lenen


Klein bedrag lenen?
​Heeft u ook weleens te maken met een saldodipje? Is uw wasmachine deze maand onverwacht kapot gegaan? Bij LoanRider kunt u gemakkelijk geld lenen ​wanneer u even geld tekort komt of even snel wat extra geld nodig heeft. Met onze minileningen helpen wij u graag verder. Een minilening gebruikt u voor een korte periode en gaat met relatief wat kleinere bedragen.

Bij LoanRider leent u vanaf €100 tot €1000 met looptijden van 15 of 30 dagen. Je bent volledig vrij om zelf te bepalen hoeveel geld u nodig heeft en voor welke periode.

Vraag nu vrijblijvend een minilening aan >>

​Eenvoudig lenen met LoanRider
Als volledig digitale lenen kunt u bij ons een minilening afsluiten voor een korte periode. Via onze website doet u dat heel gemakkelijk. Op de website vindt u een schuif waarmee u het bedrag en de looptijd kunt kiezen. U kunt vanaf €100 tot €1000 lenen met een duur van 15 of 30 dagen. Kleine bedragen lenen kan soms heel voordelig zijn. De rente kosten kunnen lager zijn doordat u voor een korte periode leent. Bijvoorbeeld, u leent 100 euro voor 30 dagen. Uiteindelijk betaalt u maar 1,15 euro rente. ​Het voordeel van geld lenen bij LoanRider is dat uzelf de mogelijkheid heeft om te bepalen hoeveel u wilt lenen en voor hoelang. Zo heeft u altijd een lening op maat.

Wat onze klanten ervaren
Het is erg belangrijk voor ons dat een klant onze dienstverlening positief ervaart. LoanRider verzamelt de ervaringen van haar klanten om waar nodig de diensten te verbeteren. Van onze klanten geeft 91% aan zeer tevreden te zijn over de dienstverlening. Hier zijn wij erg blij mee. Klanten geven aan dat een minilening bij LoanRider snel en gemakkelijk aan te vragen is en deze ook snel wordt afgehandeld en uitbetaald. Dit is natuurlijk erg fijn om te horen.

De voordelen van geld lenen bij LoanRider
-Snel en gemakkelijk een minilening aanvragen
-LoanRider heeft een vergunning in Litouwen
-Meer dan 91% van de reacties die we krijgen, zijn (zeer) positief
-Een lening aanvragen is kosteloos en vrijblijvend
-Volledig digitale service
-Nederlandstalige klantenservice
-Makkelijk, veilig en vertrouwd terugbetalen met iDEAL
-Negatieve BKR registratie geen probleem: Geld lenen zonder BKR toetsing

Vraag nu online uw minilening aan >>