Geld lenen voor kerst?


December, de duurste maand van het jaar, staat bijna voor de deur. De kerst is het feest waar het meeste geld aan wordt besteed. LoanRider begrijpt als geen ander dat u niet altijd genoeg geld heeft tijdens deze dure maand. Een oplossing zou een minilening kunnen zijn. Met LoanRider kunt u gemakkelijk geld lenen vanaf €100 tot €1000 voor een looptijd van 15 of 30 dagen. Voor elk budget hebben wij een passende lening.

✓Minilening tot 1000 euro ✓Snel online aangevraagd ✓Terugbetalen na 15 of 30 dagen

​Ik wil snel geld lenen >>

​Wat is een minilening?

​Een minilening is een kortlopende lening voor de wat kleinere bedragen. Zo’n flitslening of microlening kan heel handig zijn wanneer u even saldo tekort komt of wanneer u onvoorziene kosten moet betalen. Zeker met de dure decemberperiode, is het fijn om wat financiële ademruimte te hebben om alle kerstaan- en inkopen te kunnen doen. U kunt al een lening aanvragen vanaf €100 tot €1000 voor een looptijd van 15 of 30 dagen. Een negatieve BKR registratie hoeft geen probleem te zijn, ook dan is het vaak nog mogelijk om een lening aan te vragen.
​Een minilening afsluiten hoeft daarbij niet duur te zijn. Bij LoanRider betaalt u €​1,15 rente bij een minilening van €​100 met een looptijd van 30 dagen.

​Hoe vraag ik een minilening aan?

Op onze homepage vindt u een handige slider waarmee u kunt aangeven hoeveel u wilt lenen. Daarna kiest u een looptijd van 15 of 30 dagen. Verwacht u binnen 15 dagen geld van de kinderbijslag? Dan kunt u kiezen voor een looptijd van 15 dagen. Wacht u liever op uw vakantiegeld of op uw salaris? Dan kunt u kiezen om de minilening binnen 30 dagen terug te betalen. Hierdoor heeft u alles zelf in de hand en kunt u lenen wat het best bij uw situatie past. Geld lenen bij LoanRider is zoals u kunt lezen niet moeilijk en zonder veel gedoe.

De voordelen van snel lenen bij LoanRider
-Snel en gemakkelijk een minilening aanvragen
-LoanRider heeft een vergunning in Litouwen
-Meer dan 91% van de reacties die we krijgen, zijn (zeer) positief
-Een lening aanvragen is kosteloos en vrijblijvend
-Volledig digitale service
-Nederlandstalige klantenservice
-Makkelijk, veilig en vertrouwd terugbetalen met iDEAL
-Negatieve BKR registratie geen probleem: Geld lenen zonder BKR toetsing

Vraag nu online uw minilening aan >>