Kapotte iPhone? Dure reparatie? Vraag een minilening aan!


Op een onverwacht moment gaat uw iPhone kapot. Het laatste waar u op zit te wachten… De rekening is niet mals en u zit met uw handen in het haar. Maar is hier een snelle en gemakkelijke oplossing voor?
U heeft het vast al vaker voorbij zien komen online: de minilening. LoanRider is een aanbieder van minileningen. Wij bieden minileningen aan vanaf €100 tot €1000 met een looptijd van 15 of 30 dagen, zodat u de reparatie meteen kan doen en u weer gebruik kan maken van die broodnodige telefoon,.
Een minilening is gemakkelijk online aan te vragen en u bepaalt zelf hoeveel u wilt lenen. Voor elke wens of behoefte bieden wij een lening die bij u past!

✓Minilening tot 1000 euro ✓Snel online aangevraagd ✓Terugbetalen na 15 of 30 dagen

​Ik wil snel geld lenen >>

​Wat is een minilening?

​Een minilening is een kortlopende lening voor de wat kleinere bedragen. Zo’n flitslening of microlening kan heel handig zijn wanneer u even saldo tekort komt of wanneer u onvoorziene kosten moet betalen. U kunt hierbij denken aan net even wat extra geld die nieuwe auto die u al een tijdje op het oog heeft, of die noodzakelijke reparatie van uw wasmachine. U kunt al een lening aanvragen vanaf €100 tot €1000 voor een looptijd van 15 of 30 dagen. Een negatieve BKR registratie hoeft geen probleem te zijn, ook dan is het vaak nog mogelijk om een lening aan te vragen.
​Een minilening afsluiten hoeft daarbij niet duur te zijn. Bij LoanRider betaalt u €​1,15 rente bij een minilening van €​100 met een looptijd van 30 dagen.

​Hoe vraag ik een minilening aan?

Op onze homepage vindt u een handige slider waarmee u kunt aangeven hoeveel u wilt lenen. Daarna kiest u een looptijd van 15 of 30 dagen. Verwacht u binnen 15 dagen geld van de kinderbijslag? Dan kunt u kiezen voor een looptijd van 15 dagen. Wacht u liever op uw vakantiegeld of op uw salaris? Dan kunt u kiezen om de minilening binnen 30 dagen terug te betalen. Hierdoor heeft u alles zelf in de hand en kunt u lenen wat het best bij uw situatie past. Geld lenen bij LoanRider is zoals u kunt lezen niet moeilijk en zonder veel gedoe.

De voordelen van snel lenen bij LoanRider
-Snel en gemakkelijk een minilening aanvragen
-LoanRider heeft een vergunning in Litouwen
-Meer dan 91% van de reacties die we krijgen, zijn (zeer) positief
-Een lening aanvragen is kosteloos en vrijblijvend
-Volledig digitale service
-Nederlandstalige klantenservice
-Makkelijk, veilig en vertrouwd terugbetalen met iDEAL
-Negatieve BKR registratie geen probleem: Geld lenen zonder BKR toetsing

Vraag nu online uw minilening aan >>