Klein krediet voor uw geldproblemen


✓Klein krediet leningen van € 100,- tot € 1.000,-  ✓Looptijd van 15 tot 30 dagen

Geldproblemen?

Iedereen heeft wel eens last van een saldodipje. Dit kan bijvoorbeeld komen door onverwachte uitgaven voor reparaties of boetes. Bij LoanRider begrijpen wij dat u soms wat extra’s zou willen lenen. Hiervoor bieden wij een klein krediet aan. Voor elk budget bieden wij minileningen tot €​1000 met een looptijd van 15 of 30 dagen.

Ik wil graag vrijblijvend een klein krediet aanvragen >>

Wat is een klein krediet?

​Een klein krediet staat ook wel bekend als minilening of mini krediet. Hierbij is het mogelijk om een klein bedrag te lenen voor een korte periode. U kunt gemakkelijk en snel online een klein krediet aanvragen. Dit kan een uitkomst zijn wanneer u bijvoorbeeld geld tekort komt of wanneer u snel geld nodig heeft voor een onverwachte reparatie. Bij LoanRider kunt u een mini krediet aanvragen vanaf €​100 tot €​1000 voor een periode van 15 tot 30 dagen. U kunt zelf bepalen hoeveel geld u wilt lenen.

​Is een klein krediet lenen iets voor mij?

Als u op zoek bent naar extra financiële bestedingsruimte voor een korte periode is een klein krediet lenen bij LoanRider zeker iets voor u. Iedereen vanaf 21 jaar met een netto maandinkomen van €​900 kan een klein krediet aanvragen. Doordat u deze online aanvraagt kan deze al vrij snel worden afgehandeld en kunnenwij uw klein krediet snel aan u uitbetalen. Daarnaast hoeft u bij LoanRider geen garantsteller aan te leveren of een offerte aan te vragen. Ook wordt er geen BKR toetsing uitgevoerd bij uw aanvraag voor een zogenoemde flitslening of microlening. Op onze website kunt u nog meer lezen over de voordelen.

​Hoe vraag ik een microlening aan?

​Als u een mini krediet wilt aanvragen kunt u dit heel gemakkelijk doen via de homepagina van LoanRider. Daar vindt u een handige slider waarmee u het bedrag van het klein krediet kunt bepalen en de daarbij gewenste looptijd. Hierdoor kunt u zelf bepalen hoeveel u wilt lenen en voor hoelang. U heeft daarom altijd een lening die past bij uw budget.

Er zijn vele situaties, waarbij een mini krediet van pas kan komen. U beslist welk bedrag u nodig heeft en voor hoe lang. Met onze minileningen van € 100 tot € 1000, past er altijd iets in uw budget. Aanvragen duurt slechts 5 minuten, is vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Hoe ervaren onze klanten LoanRider?

​We vinden het erg belangrijk dat onze klanten naar volle tevredenheid gebruik kunnen maken van onze dienstverlening. Om deze reden verzamelen wij continue feedback om zo waar nodig onze service aan te passen. Uit deze reviews is gebleken dat onze klanten over het algemeen erg tevreden zijn over onze dienstverlening: Maar liefst 91%! Ze vinden dat een minilening bij LoanRider makkelijk aan te vragen is en snel wordt afgehandeld. Bovendien geven onze klanten aan dat ze erg blij zijn dat ze bij ons terecht kunnen, wanneer ze een snelle lening nodig hebben. Dit vinden wij erg positief om te horen!​​

De voordelen van snel lenen bij LoanRider
-Snel en gemakkelijk een minilening aanvragen
-LoanRider heeft een vergunning in Litouwen
-Meer dan 91% van de reacties die we krijgen, zijn (zeer) positief
-Een lening aanvragen is kosteloos en vrijblijvend
-Volledig digitale service
-Nederlandstalige klantenservice

Vraag nu online uw minilening aan >>