Last van een financieel na-zomer dipje? Zo stel je weer orde op zaken!


Het najaar staat voor de deur
De zomer is bijna voorbij en het “echte” leven begint weer. In de zomermaanden heb je kunnen genieten van vakanties, uitstapjes, (waarschijnlijk iets te veel) eten en drinken en heb je wakker kunnen blijven tot in de late uurtjes.

En juist door al die activiteiten, dagjes weg, extra biertjes, vakanties en hotels, zal je soms aan het einde van de zomer een beetje geld te kort komen. Maar dat is ook zeker te begrijpen. Die situatie kennen we natuurlijk allemaal wel.

Maar nu het eind van de zomer nadert is het studeren weer aangebroken, of ben je weer van maandag tot en met vrijdag aan het ploeteren op je werk. Waar je in de zomer lekker kon genieten van je rust en het goede leven, staan nu de korte nachten en koude dagen voor de deur. Je zult je zaken ook dus op orde moeten stellen, gezonder willen gaan eten en meer willen sporten. Dit geldt dus ook voor het managen van je financiële situatie.

Face the facts
Niet echt een lekker vooruitzicht. De aangerichte financiële schade opmeten na het terugkomen van de vakantie is nooit iets waar je op zit te wachten. Toch zal het moeten, om een goed beeld te krijgen van de stand van zaken. Door een begroting op te stellen en een plan te maken kun je zien wat je moet doen om alles op korte temijn weer financieel op de rit te krijgen.

Naast je zomerse schulden om, zie je een stapel brieven met rekeningen op je deurmat. Tel daar nog eens die creditcardafschrijvingen  en de boodschappen voor de volgende week bij op, wat zorgt voor een hele hoop schulden die je moet afbetalen. Helaas word je pas binnen 2 weken betaald door je werk.

Zelfs met een voorschotje van 100 of 200 euro kan je al alles rond krijgen en financieel weer op de rails komen, voor jezelf een goed gevoel te bezorgen en (weer) rust in je hoofd te krijgen. Wij kunnen je hierbij helpen. Maar hoe dan?

Vraag een minilening aan!
Soms heb je een beetje hulp nodig om de juiste richting in geduwd te worden. Daarom biedt LoanRider gemakkelijke, directe en flexibele korte termijn-leningen aan, om je te helpen om alles weer financieel op de rails te kunnen krijgen.

Je kunt dit microkrediet binnen enkele minuten aanvragen, en binnen no-time heb je van ons antwoord per e-mail. Ons team zal binnen 24 uur na je (kosteloze en vrijblijvende) aanvraag zorgen dat jij geholpen wordt. 100 Euro, 200 Euro, 300 Euro, zelfs voor 1000 Euro kun je bij ons terecht! Waar wacht je nog op?

Vraag nu online je minilening aan >>