Populariteit van minileningen groeit!


Komt het einde van de maand eerder dan gewenst?
Iedereen heeft wel eens krap bij kas gezeten en steeds meer mensen hebben moeite het einde van de maand te halen. Financiële tegenvallers als een (hoge) boete, autoschade of een defect apparaat in huis zitten in een klein hoekje, en zijn nu eenmaal niet altijd uit te sluiten.

Het is dan ook niet zo vreemd dat de kleine lening steeds populairder aan het worden is. Deze kleine leningen kunnen worden afgesloten door middel van de minilening, dit wordt ook wel het minikrediet of de flitslening genoemd. Bij deze vorm van lenen is het mogelijk om ‘kleine’ bedragen tussen de 100 en 1000 euro te lenen, waar u vervolgens het geleende bedrag plus de bijkomende kosten weer binnen 15 tot zelfs 30 dagen terugbetaalt aan de kredietverstrekker.

Dit is dus ideaal wanneer u het wat lastiger hebt om de tijd te overbruggen tot uw volgende loon weer wordt gestort. Na het aanvragen van dit microkrediet betaalt u dit binnen de gekozen termijn weer terug, wanneer u weer uitbetaald bent door uw werkgever.

Naast het gemak van deze leenvorm heeft de kortlopende kleine lening ook nog een groot aantal voordelen.

Wat zijn de voordelen van een kleine lening?
Ten eerste zijn kortlopende leningen erg snel af te sluiten. Nog diezelfde dag kan het gewenste bedrag op uw rekening bijgeschreven staan!
Ook niet onbelangrijk zijn de kosten die verbonden zitten: Deze zijn relatief laag te noemen in vergelijking met andere kredieten.

Daarnaast kunnen er minileningen aangevraagd worden zonder BKR-toetsing. Een negatieve BKR-registratie is dus geen probleem: U kunt nog steeds lenen.

Dit alles maakt het dat de minilening aan te vragen is voor een grote groep Nederlanders, en dat gebeurt dan ook. Het aantal consumenten wat jaarlijks een kleine lening aanvraagt stijgt nog steeds.

Uiteraard is het wel zo dat de kosten dan wel laag kunnen zijn, u moet wel de zekerheid hebben om de lening af te kunnen lossen in de vooraf vastgestelde periode.  Is dit geen probleem voor u, dan is een kleine lening ook voor u de perfecte oplossing in acute financiële nood!

Wij bij LoanRider verlenen u deze service met plezier. Doorloop gemakkelijk de stappen op onze website en kies uw lening. Wij doen de rest!

De voordelen van snel lenen bij LoanRider
-Snel en gemakkelijk een minilening aanvragen
-LoanRider heeft een vergunning in Litouwen
-Meer dan 91% van de reacties die we krijgen, zijn (zeer) positief
-Een lening aanvragen is kosteloos en vrijblijvend
-Volledig digitale service
-Nederlandstalige klantenservice

Vraag nu online uw minilening aan >>