Snel 200 euro lenen zònder poespas? Neem een minilening


Bij ons kunt u snel en gemakkelijk 200 euro lenen!
We begrijpen als geen ander dat we allemaal wel eens wat extra geld nodig hebben. Voor die nieuwe TV waar u al een tijdje voor spaart, die vakantie die u zó graag alvast wilt boeken, of natuurlijk de wasmachine die net kapot gaat op een moment dat het u echt niet uitkomt. Daarom kunt u bij ons 200 euro lenen. ​Wij verstrekken minileningen van €100 tot €1000 voor een periode 15 of 30 dagen. Het voordeel van geld lenen bij LoanRider is dat het makkelijk online aan te vragen is.

Ik wil vrijblijvend 200 euro lenen  >>

Hoe kan ik een minilening aanvragen? 
Wanneer u voor het eerst een lening aanvraagt bij LoanRider moet dit altijd via onze website gebeuren. In 3 korte stappen kunt u eenvoudig en snel 200 euro lenen. U zet de slider op 200 en kiest voor de optie 15 of 30 dagen. Daarna vult u de aanvraag verder aan.

Leen verantwoord en betrouwbaar bij LoanRider
LoanRider is de enige minilening verstrekker in Nederland met een Europese bankvergunning. ​Wij vinden het belangrijk dat onze klanten veilig en naar tevredenheid gebruik kunnen maken van onze dienstverlening. Een bewust gekozen lening kan een uitkomst bieden als u op korte termijn behoefte heeft aan extra geld, maar u moet uzelf afvragen of de een lening binnen uw budget past. Kunt u dit terugbetalen wanneer uw salaris binnenkomt en heeft u dan nog voldoende geld beschikbaar? Alleen dan is de keuze verantwoord en weloverwogen. Zo kunt u naar volle tevredenheid gebruik blijven maken van onze service.

​ Wat onze klanten ervaren
Het is erg belangrijk voor ons dat een klant onze dienstverlening positief ervaart. LoanRider verzamelt de ervaringen van haar klanten om waar nodig de diensten te verbeteren. Van onze klanten geeft 91% aan zeer tevreden te zijn over de dienstverlening. Hier zijn wij erg blij mee. Klanten geven aan dat een minilening bij LoanRider snel en gemakkelijk aan te vragen is en deze ook snel wordt afgehandeld en uitbetaald. Dit is natuurlijk erg fijn om te horen.

De voordelen van 200 euro lenen bij LoanRider
-Snel en gemakkelijk een minilening aanvragen
-LoanRider heeft een vergunning in Litouwen
-Meer dan 91% van de reacties die we krijgen, zijn (zeer) positief
-Een lening aanvragen is kosteloos en vrijblijvend
-Volledig digitale service
-Nederlandstalige klantenservice
-Makkelijk, veilig en vertrouwd terugbetalen met iDEAL
-Negatieve BKR registratie geen probleem: Geld lenen zonder BKR toetsing

Vraag nu online uw minilening aan >>