Terugbetalen


Het terugbetalen van je lening is makkelijk en eenvoudig bij LoanRider. Hier zijn de dingen die je moet weten over de terugbetaling van de lening:

• Kies de duur van je lening zorgvuldig tijdens het aanbrengen. U kunt een lening aanvragen voor 15 of 30 dagen. Houd er rekening mee dat je voldoende geld hebt op de vervaldatum.
• Wanneer de vervaldatum in zicht komt, laten we je dit uiteraard weten door je een email te sturen.
• Je kunt je betaling voltooien in je persoonlijke login omgeving bij LoanRider.
• Klanten met een Nederlandse bankrekening kunnen uitsluitend iDEAL terugbetalen.
• Wilt u via een bankoverboeking terugbetalen? Neem dan contact met ons op. Houd rekening met extra verwerkingskosten, daar wij vanaf een buitenlandse bankrekening bankieren.
• Als je je lening op tijd niet kunt terugbetalen, neem dan zo spoedig als mogelijk contact met ons op!

Bij LoanRider begrijpen we heel goed dat je financiële omstandigheden op een zeker moment kunnen veranderen. Als je weet dat je niet in staat bent het geleende bedrag op de betaaldatum terug te betalen, dien je ons onmiddellijk te contacteren, zodat we ons uiterste best kunnen doen om te helpen bij het opzetten van bijvoorbeeld een terugbetaaloplossing in termijnen. Wanneer je te laat bent met betalen, rekenen wij u de standaardrente op de uitstaande hoofdsom tegen dezelfde dagrente als uw gecontracteerde rentevoet. Dit doen we vanaf de eerste kalenderdag na de vervaldatum van uw lening.

Verlate betalingen kunnen het moeilijker maken voor je om in de toekomst krediet te verkrijgen. Tevens kan een niet gedane of late betaling je kredietrapport negatief beïnvloeden. Bovendien, als je in het kader van een leningovereenkomst in gebreke blijft, kunnen wij in het slechtste geval een rechtszaak beginnen. Het is mogelijk dat je dan de kosten betaalt die de derde partij noodgedwongen in rekening moet brengen.

 

VRAAG NU EEN LENING AAN BIJ LOANRIDER >>>