U zit in geldnood, wat nu?


Zit u in geldnood en weet u niet hoe u dit moet oplossen? Bij LoanRider kunt u een minilening aanvragen voor een korte periode. Zo heeft u toch even weer wat geld om de maand door te komen!

Wat is een minilening?
Het overkomt ons allemaal wel eens. Door te hoge uitgaven bent u bijna door uw geld heen, terwijl de maand nog maar net begonnen is. Hoewel de armoede in Nederland stagneert, zijn er toch een hoop mensen die wel eens in geldnood zitten. Een onverwachte uitgave of rekening is hier vaak de oorzaak van. Wanneer u zich in dergelijke situatie bevindt, kan een minilening van LoanRider u uit de brand helpen. Wij bieden minileningen vanaf €100 tot €1000 met een looptijd van 15 of 30 dagen. De minilening is eenvoudig online aan te vragen en kan snel worden afgehandeld.

LoanRider biedt hulp bij geldnood
​Wanneer u hulp bij geldnood nodig heeft, kunt u kiezen voor verschillende soorten leningen, zoals een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Echter deze leningen zijn alleen geschikt wanneer u in een keer een grote uitgave wilt doen of voor een langere periode geld nodig heeft. Bij acute geldnood is een minilening een betere oplossing. Dit is eenvoudig online of via SMS aan te vragen. Wanneer u voor het eerst bij ons aanvraagt, dient dit altijd via onze website te gebeuren. Met de handige slider geeft u aan hoeveel u wilt lenen en voor hoe lang. Wij bieden minileningen vanaf €100 tot €1000 met een looptijd van 15 of 30 dagen.

De voordelen van snel lenen bij LoanRider
-Snel en gemakkelijk een minilening aanvragen
-LoanRider heeft een vergunning in Litouwen
-Meer dan 91% van de reacties die we krijgen, zijn (zeer) positief
-Een lening aanvragen is kosteloos en vrijblijvend
-Volledig digitale service
-Nederlandstalige klantenservice
-Makkelijk, veilig en vertrouwd terugbetalen met iDEAL
-Negatieve BKR registratie geen probleem: Geld lenen zonder BKR toetsing

Vraag nu online uw minilening aan >>