Hoe werkt het?


Step 1: Een lening aanvragen

Wij raden u aan om goed na te denken voordat u zich inlaat met  enige vorm van kredietverlening. Het is een financiële verplichting, zorg er altijd voor dat je kunt terugbetalen.

Op de website van LoanRider dien je het volgende te doen:
• Kies op de slider het bedrag dat je wilt lenen, vanaf € 100 tot maximaal € 1000.
• Kies hoe lang je over het bedrag wilt beschikken, 15 dagen of 30 dagen.

Zodra u tevreden bent met uw keuze, welke rechts wordt weergegeven, klikt u op “VERSTUUR AANVRAAG”. Daarna kunt u uw land kiezen.

Step 2: Vul ons registratieformulier in

Als u een nieuwe klant bent, moet u door middel van het aanvraagproces 4 eenvoudige stappen doorlopen: Op het inschrijfformulier vragen wij u uw persoonlijke, contact-, werk- en financiële gegevens in te vullen.

We hebben documenten nodig om te identificeren en de nodige creditcontroles uit te voeren. Aan het einde van de registratie moet je je account activeren door op de link te klikken die naar uw e-mailadres is verzonden en door de code, welke is verzonden naar uw mobiele telefoon, in het vak op de bestemmingspagina in te voeren.

Nadat je alle vereiste velden hebt ingevuld, berekenen we je credit score. Binnen enkele seconden weet wij of we aan jou kunnen lenen.

Step 3: Upload uw documenten en verifieer uw bankrekening

Om de aanvraag compleet te maken hebben wij de eerste keer een tweetal documenten van u nodig. Wij vragen u om een ID document te uploaden en om een recente loonstrook (maximaal één maand oud) te uploaden. Aansluitend verifieert u uw bankrekening door EUR 0,01 over te maken via iDEAL.

Step 4: Uw persoonlijke garantsteller

U dient een persoonlijke garantsteller (natuurlijk persoon) aan te dragen die garant staat voor uw lening.

Step 5: Verwerking van uw aanvraag

Wij verwerken je aanvraag na het invullen van alle velden in onze back office. Zodra de aanvraag goedgekeurd is, wordt het geld direct naar uw bankrekening overgemaakt. Het duurt meestal ongeveer 15 minuten, maar in sommige gevallen kan het tot 1 uur duren, afhankelijk van uw bank.

VRAAG NU EEN LENING AAN BIJ LOANRIDER >>>