Verantwoord lenen


Denk goed na voor je een kortlopende lening neemt en zorg ervoor dat je het uitstaande saldo op de vervaldag kunt terugbetalen.

Voordat je een lening neemt, stel jezelf deze vragen:
-Moet ik echt een kortlopende lening nemen?
-Kan ik de lening volledig op de vervaldag terugbetalen?
-Lost het nemen van een lening mijn schulden op?
-Het ik een goede kredietgeschiedenis en credit score?
-Kan ik verantwoordelijk met geld omgaan?

Wij willen je helpen om je financiën beter te beheersen. Als je vaak ‘nee’ moet antwoorden op bovenstaande vragen, raden wij je aan om een ​​alternatief te vinden voor de leningen van LoanRider.

Goedkeuringsprocedure
Om jou en onze andere klanten te beschermen, beoordelen we elke applicatie individueel om ervoor te zorgen dat de lening passend is op jouw financiele situatie. LoanRider is er om te helpen, wij hebben er baat bij als jij je financiën beter beheert.

Creditchecks en kredietgeschiedenis

Als verantwoordelijke kredietverlener voeren wij een volledige creditcheck uit wanneer je aan onze criteria voldoet. In het geval jij zelf in verzuim blijft, zullen wij deze gegevens ook weer terug melden bij het kredietbureau in kwestie. Wanneer dit voorkomt, loopt u een verhoogt risico om in de toekomst moeilijkheden te ervaren bij het afsluiten van krediet.

De rente zal doorlopend berekend worden op het krediet dat je hebt geleend. In geval van verzuim betaal je dezelfde rente, conform de voorwaarden van onze kredietovereenkomst.

Transparantie van de voorwaarden
Alle voorwaarden worden duidelijk vooraf weergegeven voordat je een beslissing hoeft te nemen over het aanvragen van een lening. Er zijn geen onnodige of verborgen kosten. De enige manier waarop de kosten van de lening zullen toenemen is als deze niet op tijd wordt terugbetaald.

Klanttevredenheid en vertrouwen
Klantenservice is belangrijk voor ons, je wordt op een behulpzame en hoffelijke manier behandeld. Onze klantenservice is beschikbaar om eventuele vragen die je gedurende het gehele leningproces heeft te kunnen beantwoorden. Eén dag voorafgaand aan de betaaldatum, sturen wij je een herinnering om ervoor te zorgen dat de betaling je niet ontschiet, zodat je ook geen kosten voor late betaling voor de kiezen krijgt.

Je gegevens zijn 100% veilig
Als volledig erkende kredietverlener is ons hele proces ontworpen om jouw persoonlijke gegevens te beschermen. Wij zijn VeriSign gecertificeerd voor SSL-encryptie van alle verzonden gegevens en we houden ons privacybeleid in acht om uw informatie vertrouwelijk te houden.

 

VRAAG NU EEN LENING AAN BIJ LOANRIDER >>>