Over ons


LoanRider is een handelsmerk van Palden Finance OÜ Lietvuos filialas gevestigd in Vilnius, Litouwen. Palden Finance OÜ heeft een volledige inschrijving op de lijst van publieke kredietverleners, uitgegeven door de Lietuvos Bankas, de centrale bank van Litouwen. Wij zijn de eerste volledig digitaal opererende kredietverstrekker. Wij bieden kortlopende leningen aan vanaf € 100 tot maximaal € 1000.

Ons team doet er alles aan om jouw aanvraag te honoreren. Door onze hoge kwaliteit infrastructuur kunnen wij jou een lening aanbieden die volledig is afgestemd op jou persoonlijke en financiële situatie. Onze processen zijn dermate ingericht, dat wij jouw klantbeleving centraal stellen en alles in dienst zetten om aan jouw verwachtingen te voldoen.

Transparant, snel, duidelijk. LoanRider voorziet in een directe dienstverlening wanneer het op kredietverstreking aankomt. Wij begrijpen de behoeftes van onze klanten als geen ander. Tegelijkertijd nemen wij de kredietverlening aan en kredietwaardigheid van onze klanten erg serieus. Daarom leidt slechts 8% van alle aanvragen uiteindelijk tot het uitgeven van een krediet.

LoanRider maakt gebruik van professionele advocaten om ervoor te zorgen dat elk proces en detail op onze website voldoet aan de meest recente aanbevelingen en regelgeving van de Lietuvos Bankas.

VRAAG NU EEN LENING AAN BIJ LOANRIDER >>>