Veelgestelde vragen


Wat is het maximale leenbedrag dat ik kan aanvragen?

LoanRider biedt kortlopende leningen vanaf € 100. Afhankelijk van het terugbetaalgedrag kunnen bestaande klanten lenen tot € 1000. Het leenbedrag hangt af van je credit score bij ons. Deze wordt berekend telkens als u uw lening terugbetaalt en een nieuwe lening aanvraagt. Hoe beter de credit score, hoe meer u kunt lenen.

Wie kan een lening aanvragen?

Zolang je een regelmatige inkomstenstroom hebt, kun je een lening aanvragen. Je hebt een e-mailadres, een mobiele telefoon en een bankrekening nodig. Bovendien moet je een natuurlijk persoon zijn, in de leeftijd van 18 jaar en ouder. Als je aan deze criteria voldoet, dan zien wij je aanvraag voor een lening graag tegemoet.

Waarom willen jullie dat ik 0,01 overmaak?

Wij willen er zeker van zijn dat jouw leenbedrag overgemaakt word naar je persoonlijke bankrekening. De tenaamstelling van deze rekening moet overeenkomen met de naam op jouw ID-bewijs. Naast het praktische feit dat deze stappen frauduleuze handelingen tot een minimum beperken, zijn wij dit ook verplicht conform de wet- en regelgeving van de Lietuvos Bankas.

Wat kost het om een lening bij LoanRider af te nemen?

Wij raden je aan om de slider te gebruiken om te zien hoe de vergoedingen veranderen ten opzichte van het gekozen leningbedrag. Bij LoadRider betaal je rente over de lening.

Hoe werkt een persoonlijke garantsteller?

Aan het eind van het aanvraagproces dient u de gevraagde gegevens van uw persoonlijke garantsteller op te geven. Wij zullen dan de opgestuurde gegevens beoordelen. De garantsteller zal net als u ook een overeenkomst van ons ontvangen.

Hoe lang duurt het om een besluit te nemen over mijn lening aanvraag?

Wij streven ernaar je aanvraag binnen 10 minuten te verwerken. In sommige gevallen vragen wij onze klanten om extra informatie te verstrekken. In een bepaalde situatie kan het maximaal 12 uur duren om een ​​definitieve beslissing te nemen.

Waarom moet ik een bewijs van inkomen leveren?

Om je leningaanvraag te verwerken, hebben we een recente loonstrook nodig die maximaal 1 maand oud is. Je kunt een e-mail of een foto van deze informatie uploaden. Wij zijn verplicht je financiële gegevens grondig te beoordelen in overeenstemming met de regelgeving van de Lietuvos Bankas.

Kan ik meerdere leningen tegelijkertijd hebben?

Nee, dat kan niet. Onze klanten moeten hun uitstaande lening volledig terugbetalen alvorens een andere aan te vragen.

Kan het zijn dat LoanRider e-mails in mijn SPAM-map komen?

Als je een actief spamfilter op je e-mailaccount hebt, is het mogelijk dat ons bericht onjuist is gemarkeerd als spam. Controleer alstublieft je junk mail of spam map. Om dit in de toekomst te voorkomen, voeg je gewoon info@loanrider.nl toe aan je contactpersonen of markeer het als een veilig adres. Als je onze berichten niet kunt vinden, dan kan het e-mailadres dat je aan ons hebt verstrekt, niet correct zijn.

Hoe lang duurt het om mijn lening op mijn bankrekening te ontvangen?

Onze betalingen worden verwerkt met behulp van de betaalmethode voor SEPA op onze Litouwse bankrekening. De snelheid waarmee het op je bankrekening verschijnt, hangt af van bij welke bank je bankiert. Het kan gebeuren dat jouw eigen bankrekening geen Litouwse bankrekening is. In dat geval verschijnt de betaling binnen 24 uur op je bankrekening.

Hoe kan ik terugbetalen?

Log in bij je LoanRider account en u kunt het volledige uitstaande leningbedrag via iDEAL terugbetalen. In zeer uitzonderlijke gevallen is het mogelijk om terug te betalen via onze bankrekening.

Banknaam: LHV
Tenaamstelling: Palden Finance OU
IBAN: EE397700771002435229
BIC: LHVBEE22

Wat gebeurt er als ik niet kan terugbetalen?

Kun je door onverwachte omstandigheden je lening niet op of voor de vervaldatum voldoen, dan verzoeken wij je vriendelijk om een mail te sturen naar collections@loanrider.nl voor de vervaldatum. Als je niet tijdig terugbetaalt en/of ons niets laat weten, heb je je kredietwaardigheid ernstig beïnvloed.

Mag ik eerder aflossen?

Jazeker, je kunt het geleende bedrag altijd en zonder bijkomende kosten aflossen voordat de volledige looptijd is verstreken. Indien je eerder terugbetaalt, berekenen wij automatisch de rentecomponent tot het moment van terugbetalen.

 

VRAAG NU EEN LENING AAN BIJ LOANRIDER >>>